φτιάξε μόνος σου ένα blog από την αρχή με απλα βηματα

10:37 π.μ. kyr kal 0 Comments


Ένα blog  είναι μια προσωπική ιστοσελίδα  που ενημερώνεται συχνά κατά χρονολογική σειρά. Το περιεχόμενο και τους σκοπούς των blogs ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό  με νέα ή την πολιτική, ημερολόγια, φωτογραφίες, ποίηση, δοκίμια,  Blogs είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα του internet.



1 . ) Πήγαινε στην ιστοσελίδα www.blogger.com . Στη δεξιά πλευρά της σελίδας , θα δείτε ένα μπλε κουτί που λέει , "Sign Up". Στις αντίστοιχες κενά , εισάγετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για τον εαυτό σας . Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας .


2 . ) Στην επόμενη οθόνη πληκτρολογήστε το ονοματεπώνυμο  σας και τη διεύθυνση  του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να διαβάσετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών , και κάντε κλικ στο κουτάκι που δείχνει ότι έχετε . Μετά την καταχώρηση των στοιχείων , θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα Blogger.com ως συνδεδεμένος χρήστης .

3 . ) Στη δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας θα δείτε ένα μπλε κουτί που λέει , " τα blogs σας , ". Για να ξεκινήσετε το blog σας, κάντε κλικ εκεί που λέει " Δημιουργήστε ένα νέο blog " στο μπλε κουτί . Μετά το blog σας έχει δημιουργηθεί.

4 . ) Είστε τώρα σε μια οθόνη που σας ζητά να εισάγετε έναν τίτλο και σύντομη περιγραφή του blog σας  . Επίσης, θα σας ρωτήσει αν θέλετε να είναι ένα δημόσιο blog. Εισάγετε τον τίτλο σας , πληκτρολογήστε την περιγραφή σας , επιλέξτε δημόσια ή όχι , κάντε κλικ στο επόμενο .

5 . ) Σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να φιλοξενεί το blog σας στο Blogspot ή χρησιμοποιώντας το Blogger για να ενημερώσετε μια ιστοσελίδα που φιλοξενείται αλλού. Βεβαιωθείτε ότι « υποδοχής στο Blogspot . « Είναι επιλεγμένο και κάντε κλικ στο επόμενο .

6 . ) Τώρα μπορείτε να επιλέξετε μια διεύθυνση για το blog σας και συμφωνώ με τους όρους Blogspot της υπηρεσίας ,. Θα ήταν μια καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε την ίδια διεύθυνση με τον τίτλο που επιλέξατε στο βήμα ( 4 . )

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η διεύθυνση για το blog σας θα ακολουθήσουν τη μορφή :
http://whateveryouchoose.blogspot.com/
στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλογή " Αποδέχομαι τους όρους Blogspot της υπηρεσίας " και κάντε κλικ στο επόμενο .

7 . ) Αυτή η οθόνη σας προσφέρει μια επιλογή από οκτώ πρότυπα για το blog σας . Το πρότυπο καθορίζει τι ιστοσελίδα σας θα μοιάσει . Επιλέξτε ένα από τα πρότυπα και κάντε κλικ στο "Τέλος ". Επιλέξτε ένα από αυτά τα οκτώ αυτή τη στιγμή , αλλά μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή σε ένα από τα πολλά άλλα πρότυπα που είναι διαθέσιμα ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη ένα δικό σας .


8 . ) Τώρα είστε στο Blogger και θα το χρησιμοποιείτε για να ενημερώσετε το blog σας από τώρα και στο εξής .